Karma Kişiselim
Bugünün Tarihi :

30 Temmuz 2013

Backlink Hakkında?

Backlink alacağınız sitenin 1 ay sonra sizin sitenizin linkini silmesi de aldığınız yararın on katı daha zararlıdır. Bu sebeple aldığınız backlinklerin sürekliliğine ve kalitesine daha fazla önem vermeniz gereklidir. Bu durumdan dolayı geri bağlantıların silinmemesi için birçok site sahibi kendi rakiplerini de kendi yaratarak, paravan bloglar açıp alması gereken önerileri sonsuz yapabilmektedir. Ranıtım yazıları da bir diğer ölümsüz sayılabilecek geri bağlantı tavsiyeleridir. Doğru bir seo uygulaması yapmak için bunlara dikkat etmelisiniz. Eğer ki sağlam bir backlink ağına sahip olmak isterseniz geri bildirim almanız gereken yerleri webmaster sitelerinden değil kendi iletişim kaynaklarınız ile oluşturmalısınız.

Bunun için anahtar kelime ‘leriniz üzerinden daha alt sayfalardaki sitelerin yöneticileri ile etkileşim haline geçerek onlardan link almak için fiyat teklif etmelerini deneyin. Bu durumda genellikle 20 site sahibinden 17 adedi yüksek abartılı fiyatlar söyleseler de 3 tanesi size mantıklı bir şekilde geri dönüş yapacaklardır. Web siteleri üzerinden bu şekilde iletişim kurmanız onları bulunmaz farklı sıfatlara sokabilir o yüzden vereceği teklifleri nazik bir şekilde red edebilir, bu şekilde büyük ihtimalle onlar sizden bir fiyat teklifi isteyeceklerdir.
Backlink sürekliliği en fazla ne kadar olabilir? Siz siteleri kapatıncaya kadar olabilir. Ana sitemizin adı X sitesi olsun. Biz bu X sitesini backlinkler ile beslemek için 4 tane de Z sitesini açtık diyelim. Bu Z sitelerini bir süre zengin ve kaliteli içerik ile besledikten sonra X sitemize tavsiyeli yönlendirmeler yaptığımızda dört farklı siteden backlinkimiz olur. Bu açtığımız 4 tane Z sitesini kapatmadığımız sürece tavsiye bağlantılarımızın faydası da sürüyor olacaktır. Backlink sürekliliğini bozmamak adına aylık link, aylık tanıtım yazısı vb. şekilde tavsiye bağlantı satın almayın. Backlinkleriniz ne kadar uzun vadede olur ise o kadar verimli olacaktır.

Benzer Konular

4 yorum :

Yorum atın çekinmeyin, doğrulama kodu yok rahat rahat yapın yorumunuzu.:)

ANASAYFA | DESTEK OL | İLETİŞİM | REKLAM VER | TOZLU RAFLAR

© 2013 - 2014 | Eren Koçin
Eren Koçin